Combi Telecom IJmuiden

 De Telefoonwinkel in IJmuiden

GLS Pakketshop IJmuiden


Pakketten ophalen

Ophalen/ Pakketshop als alternatief afleveradres  

Het kan voorkomen dat de GLS chauffeur een pakket niet op een afleveradres kan bezorgen, bijvoorbeeld omdat de ontvanger niet thuis is. Om u de mogelijkheid te bieden uw pakket alsnog snel in uw bezit te krijgen, kunt u er voor kiezen om deze bij de dichtstbijzijnde Pakketshop te laten afgeven. Zo kunt u, of een door u gemachtigde persoon, het pakket ophalen wanneer het u uitkomt.

Een pakket wordt alleen meegegeven op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Het pakket dient binnen vijf werkdagen bij de Pakketshop te worden opgehaald. Mocht het pakket niet worden opgehaald, dan neemt de GLS-chauffeur het weer mee en wordt het pakket retour afzender gestuurd.

Pakketten versturen  

De GLS Pakketshops hanteren een uniek systeem voor het berekenen van de prijs van het te versturen pakket. De prijs voor het verzenden van een pakket is namelijk gebaseerd op volume in plaats van op gewicht. Er zijn vijf maten - en dus vijf prijsklassen - te onderscheiden.

Prijzen voor verzenden van pakketten

Met het speciale meetlint meet u de langste en kortste zijde van het pakket. U ziet direct in welke prijsklasse uw pakket valt:  S, M, L. Wel geldt: het gewicht van elk pakket, ongeacht de omvang, mag niet meer dan 32 kilo bedragen.

Download  hier de pdf met prijzen en bepalingen het versturen van pakketten naar Nederland en de Europese Unie. Let op ! Dit zijn de tarieven voor het versturen van pakketten vanaf een GLS Pakketshop.

 

E-mailen
Bellen
Map
Instagram